restoran GOLUB

Od 1989. godine.

O nama

U najdužoj arteriji Beograda, bulevaru Kralja Aleksandra broj 204, iznad pijace Đeram, na mestu koje se pre drugog rata zvalo Golubi, od 1989. god. nalazi se restoran „Golub“.


img

A devedesete godine i u Požarevcu je otvoren restoran Golub dok je u Zemunu 1997. god. otvorena ekspozitura za raznošenje hrane. Tokom vremena osim italijanskih specijaliteta u meni restorana Golub ubačena su i jela sa roštilja, kao i jela po narudžbini.

img

GOLUB neguje vrhunski kvalitet svojih jela, a GOLUB pizze se odlikuju specifičnim načinom spremanja testa, koje se već godinama pravi po tačno utvrđenim standardima.

Ono što je karakteristično za naš restoran jeste vrsta pice sa debelim testom koja u potpunosti odudara od standardnih pica širom sveta. Međutim po želji naših gostiju ubacili smo picu sicilijanu, kao jedinu sa tankim testom, po originalnom italijanskom receptu, koja se od italijanske razlikuje jedino po tome što je četvrtasta...

Takođe je zanimljivo da naše pice nemaju nazive već svako može da odabere picu prema željenim sastojcima.


POPUST 10%

Online porudžbine